KárpátHáló Egyesület elérhetősége

cím: 6000 Kecskemét, Rákóczi út 24. II/3.
 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
 

KárpátHáló Egyesület tisztségviselői

Elnök: Palotás József
Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületének elnöke, felnőttképzési szakértő
 
 

Felsőfokú tanulmányait a Janus Pannonius Tudományegyetemen, a Károli Gáspár Református Egyetemen, a BME-n és a Pannon egyetemen végezte, ahol személyügyi szervező, tanító, közoktatási vezető, illetve neveléstudományi bölcsész képesítéseket szerzett. A szak- és felnőttképzés területén aktív szakértő. Főigazgató-helyettesi kinevezését megelőzően a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Megyeközponti Tankerületét vezette Kecskeméten, de korábban a Kecskeméti Regionális Képző Központban és a Miniszterelnöki Hivatalban végzett szakmai, vezetői feladatokat.

 
 
Elnökségi tag: Modláné Görgényi Ildikó
Nyugdíjas, szakértő, szaktanácsadó
  

Okleveles gépészmérnök, mérnök-tanár, három éves doktori iskolát végezte, svájci, német, kanadai, svéd, továbbképzéseken vett részt. Elismerései: Életműdíj, Trefort Ágoston Díj, Arany Érdemkereszt. A CEDEFOP-ban hat éven át Board tag Magyarország képviseletében.

Munkatapasztalatot szerzett mérnökként, középiskolai tanárként, egyetemi oktatóként, a szakképzés és a felnőttképzés területén szakfelügyelőként, minisztériumi irányítóként, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet főigazgató-helyetteseként, főigazgatójaként, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal főigazgató-helyetteseként. Több szakmai kiadvány és tankönyv írója. Főbb területe a fejlesztés és rendszerek építése

 

Elnökségi tag: Varga István
Az Oktker-Nodus kiadó Kft. ügyvezetője
 
 
 
 
Elnökségi titkár: Mihálka Gáborné
Okleveles agrármérnök-tanár, oktatás-informatikus, jelenleg nyugdíjas
 
 

Munkatapasztalatot szerzett általános és középiskolai tanárként, majd az OKJ átalakítása során az élelmiszeripar és az informatika területén. Feladatai között szerepelt az országos moduláris és komplex vizsgarendszer kidolgozása, fejlesztése.

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet mb. főigazgató-helyetteseként, főosztályvezetőként a szak és felnőttképzés területén az országos képzések, továbbképzések szakmai előadója volt.   A szak- és felnőttképzésben aktív szakértő, vizsgaelnök. Több, a szakmai vizsgákkal foglalkozó szakmai kiadvány és kézikönyv szerzője.

 

Operatív ügyvezető titkár: Fodorné Győri Csilla
Okleveles Andragógus
 

Felnőttképzés területén tevékenykedő szervezet tanfolyamfelelőseinek munkáját koordinálja több megye vonatkozásában. Alapszakos diplomát Művelődésszervező - Regionális- és kulturális rendezvényszervezőként szerzett. Tanulmányai során tudományos publikációt jelentetett meg Magyar nyelvű felnőttképzés a romániai felnőttképzés rendszerében címmel. Mesterszakos végzettségét Andragógia MA szakon szerezte a 2013.évi LXXVII. felnőttképzési törvény hatásait vizsgálva a felnőttképzési intézmények működésében.