Ingyenes előadások Veszprémben nyugdíjasoknak

A Budapest székhelyű KárpátHáló Egyesület küldetése a Kárpát-medence régióiban élő, időskorú lakosság életkörülményeinek javítása az általa szervezett projektek és előadások során közvetített tudás, ismeret és készségek révén, az időskori élet aktív, minőségi megélési képességének terjesztése érdekében. Ezért az egyesület Veszprémben „Nyugdíjasok Akadémiája” címmel ingyenes előadássorozatot szervez nyugdíjasok számára 2024. február 26, 27. és 29-én.

A meghirdetett előadássorozat keretében az információszerzés és a kapcsolattartás modern eszközének az okos telefonnak a biztonságos használatáról, az időskori pszichés problémákról, a zenehallgatás öröméről és egy távolban élő magyar népcsoportról tartanak előadást az egyesület szakértői.

Az előadások helyszíne: Veszprém, Bartók Béla u. 12. Oktker-Nodus Kiadó Kft. irodaháza.

Az ingyenes előadássorozatra várunk minden Veszprémben, illetve annak környékén lakó, a civil közösségekben aktív, az előadások iránt érdeklődő nyugdíjast.

Az előadóterem korlátozott befogadó képessége miatt az előadásokra előzetesen regisztrálni kell Kanyár Erikánál a „Nyugdíjasok Akadémiája” koordinátoránál.
Telefonon: +36 70 940 4934
E-mailen: sze.kanyar@gmail.com

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!