Madarász Erik a „KárpátHáló KESZ év embere” 2022-ben

Madarász Erik a KárpátHáló Egyesület alapító tagja nyerte az idén a „KárpátHáló KESZ év embere” díjat. Egyesületünk 2016 óta a KESZ Irányító Testületének a döntése alapján minden évben megválasztja az év emberét. Az év embere díjat olyan egyesületi tag kaphatja meg, aki az adott esztendőben kiemelkedő önkéntes munkát végez a KESZ (Közösségi Együttműködés a Szépkorúakért) projektjeiben a külhoni idős magyarok életkörülményeinek javítása érdekében, aktívan tevékenykedik az egyesületi közösségben és példamutató munkát végez a fenti célok megvalósításáért.

2022-ben egyesületünk komoly munkát végzett a világjárvány miatt elmaradt projektek és tevékenységek pótlása érdekében. Újra lendületet kapott a közösségi programok, a képzések szervezése, megvalósítása és az ezek finanszírozásához szükséges pályázati források megszerzése. Ezek közül legjelentősebb az időskorúak digitális írástudásának fejlesztése a határon túli területeken. Ebben vállalt nagy szerepet Madarász Erik az egyesület fiatal generációjának képviselőjeként. Önkéntes munkáját (tananyag fejlesztések, pályázati anyagok összeállítása, határon túli projekthelyszíneken való munkavégzés) megbízhatóan, a határidők betartásával, szakszerűen végezte.

Madarász Erik budapesti lakos, a Soter-Line Oktatási Központ oktatási igazgatója a KárpátHáló Egyesület munkájában 2013 óta alapító tagként folyamatosan részt vesz.

Tanulmányait a Szent István Egyetemen, Gödöllőn és Budapesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végezte, ahol munkaügyi tanácsadó és informatika biztonság szakterületeken szerzett felsőfokú képesítéseket.

Aktív közéleti tevékenységet is folytat, a KárpátHáló Egyesületen kívül tagja a FSZOE (Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesülete) egyesületnek is, amely 2021-ben alelnökéül megválasztotta.

Gratulálunk Madarász Eriknek, aki „KESZ év embere” dicsőségtáblára, mint a 2022. év nyertese került fel.

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!