Egyesületünk a PannonForrás Klaszter tagja lett

A 2019. március 29.-én Zentán tartott taggyűlésén a PannonForrás Első Kárpát-medencei Fejlesztési és Tudásklaszter tagszervezetei sorába felvette a KárpátHáló Egyesületet.

Egyesületünk a K-011/2015 számú taggyűlési határozata alapján kérte felvételét a klaszterbe, amelynek küldetése: „A Kárpát-medence gazdasági integrációját elősegítő ágazatok, új iparágak, valamint a társadalmi esélyegyenlőséget szolgáló szakterületek emberi erőforrás igényének egységes biztosítása.”

A PannonForrás Klaszter a Kárpát-medencében élő magyarság társadalmi felzárkózását, a meglévő jelentős regionális különbségek csökkentését, a gazdasági és területi versenyképesség növelését és a nemzeti integrációt hivatott szolgálni.

A KárpátHáló Egyesület elfogadva a PannonForrás Klaszter Szervezeti és Működési Szabályzatát és Etikai Kódexét, egyetértve a klaszter céljaival és stratégiájával, kiemelten a közös jövőképre épülő hálózatok és klaszterek közötti együttműködésben kíván közreműködni a küldetésében megfogalmazottak szerint. Az egyesület képviseletét a klaszterben a K-011/2015 számú taggyűlési határozat szerint Dr. Madarász Sándor a KárpátHáló KESZ elnöke látja el.

A PannonForrás Első Kárpát-medencei Fejlesztési és Tudásklaszter honlapja

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!